Sponsorer till Valborg sökes!

Nu är det dags att börja anmäla sig som sponsor till vårt omåttligt populära lotteri vi håller årligen under Valborg! Som sponsor skänker du priser som passar antingen barn eller vuxen och som tack får du din logga i vårt evenemang, inbjudan samt på hemsidan, samt reklam om sponsrandet flera gånger innan evenemanget.

Självklart kan även privatpersoner såväl som företag sponsra. Klicka på länken längst ner.

Valborgsfirandet är en av de största traditionerna Björkö 4H haft under en längre tid och brukar locka stora mängder av besökare. Förra året räknar vi med att vi hade cirka 400-500 besökare totalt, främst barnfamiljer.

Klicka här för att anmäla dig som sponsor så kontaktar vi dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *