Corona-anpassade evenemang på Björkö 4H

Som ideell förening lever vi på bidrag från bland annat kommunen, men en stor del av våra inkomster är pengarna vi får in från evenemang är en enormt viktig inkomstkälla för oss. Därför är Coronakrisen rätt tuff för oss – mat och skötsel måste ju djuren ha oavsett vad som händer i världen.

Därför har vi valt att göra anpassningar av våra evenemang så att de fortfarande går att genomföra säkert – både för er besökare och för oss som arrangörer.

VILKA EVENEMANG ERBJUDS?

Här hittar du en fullständig lista på våra Corona-anpassade evenemang samt länkar för anmälan.

UPPLÄGG

Upplägget kommer vara lite olika beroende på vilket det gäller, men grunderna är detsamma;

  • Föranmälan krävs av deltagare och platserna är begränsade till 30 personer per gång.
  • Deltagaravgift (100 för vuxen och 50 kr för barn, barn under 12 år får inte deltaga själv) betalas in i förväg med swish (123 377 15 65), checkas av på en lista 20 min innan evenemanget och behöver kunna styrkas med betalningsinformation i app.
  • Vi behöver samla in fullständiga personnummer på samtliga deltagare för att kunna få bidrag från Studiefrämjandet. Det är inga uppgifter vi kommer lagra utan enbart användas till bidragsunderlag för föreningen.

VAD INGÅR INTE?

  • Ätbart