Sommardagläger 6-10 år

Välkommen på sommarläger hos oss!

Dagläger för dig mellan 6-13 år (olika veckor). Som deltagare kommer du under förmiddagarna hjälpa till med de vanliga arbetsuppgifterna som finns på en mindre bondgård – t ex mata gårdens djur, mocka, packa mat och pyssla om djuren. Efter lunch kommer vi ha någon form av temaaktivitet utifrån 4H:s vanliga verksamhet t ex utflykt i skogsbacken bakom gården, lära oss mer om de olika djuren, pyssel med djur- och naturtema, odling, spel och lekar mm. 

I lägerpriset ingår frukost samt ett mellanmål på eftermiddagen. Det går bra att ta med både lunch som äts kall och ska värmas. Det finns kylskåp och micro på gården.

Alla läger går tisdag-fredag förutom under vecka 25 då det går måndag-torsdag pga midsommar. Lägret varar mellan kl 8:30-15:30. Det kommer dock finnas personal på plats mellan 8-16 men det är ställtid för personal. Om du behöver tillsyn av ditt barn under den tiden måste du maila och meddela det innan.

För att kunna delta på lägret måste du vara medlem i 4H. Har du inte hunnit bli medlem ännu löser du det här: https://www.4h.se/bli-medlem/

Om man vill ha med sin förälder på lägret är det helt okej för oss. Lämna dock en kommentar om det när du bokar din plats. Frukost ingår ej för vuxen.

Önskemål

Vi ser gärna att ditt/dina barn som ska gå läger hos oss funderar på vad de vill göra på sommarlägret. Ingen önskan är för stor eller liten – gör din röst hörd i detta formulär!

Anmälan, betalning & avbokningsregler

Anmälan till lägrena görs här!

Där kan du även se någorlunda i realtid hur många platser det finns kvar (uppdateras manuellt så inte helt korrekt alltid).

Lägeravgift per vecka: 1 750 kr.
Betala till: PG 495565-4 eller swish 123 377 15 65
Sista anmälningsdag: 1/6, efter det tar vi emot anmälningar på platserna som är kvar. Då antalet platser är begränsat är det först till kvarn som gäller.

Betalning av medlems- och deltagaravgiften görs direkt när du fått bekräftelse om plats för att kunna behålla den. Ange barnets namn och vilken lovvecka du anmält till på inbetalningen.

För frågor, maila bjorko4h@gmail.com

Vid avbokning får du alla pengar tillbaka om det sker 2 veckor innan lägret. Om det sker senare har vi tyvärr inte möjlighet att betala tillbaka pengarna då vi behöver täcka vår personalkostnad för lägret samt kostnader för oss som t.ex. inköp. Vid uppvisande av läkarintyg återfås 50% av avgiften oavsett när det avbokas. Skulle lägret behöva ställas in får du tillbaka deltagaravgiften.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *