Önskningar på innehåll sommarläger 2020

Våra efterlängtade sommarläger planeras för fullt just nu, och nu undrar vi vad barnen vill göra under veckorna!

Björkö 4H-gård är en demokratisk förening och vi vill att barn och ungdomar känner att de kan påverka vår verksamhet i allra högsta grad! Därför vill vi nu göra en undersökning om vad för aktiviteter utöver den dagliga skötseln av gårdens djur som barnen önskar sig!

Inget är för stort eller litet, brainstorma gärna tillsammans och skriv ner ALLT ni kommer på. Vi vill ha er hjälp att bygga upp en idébank med aktiviteter för både lägerinnehåll, medlemsaktiviteter och annat skoj!

Förslag på önskningar kan vara t.ex. kaninhoppning, vattenkrig, tårttävling, uteritt med gårdens hästar, filmkväll, spela star stable tillsammans, bygga något till djuren på gården, träna trick med något djur, sova i tält… Endast fantasin sätter gränserna!

KOM IHÅG att du kan lämna svar fler gånger om du kommer på fler förslag senare! Det finns också möjlighet att redigera dina svar även efter inskickat förslag.

Observera att vi inte kan garantera att de aktiviteter du önskar sker under de veckor du går läger, även om vi kommer göra vårt bästa för att planera det (därav epostinsamling och namn)!

Ingen önskan är för stor eller liten – gör din röst hörd här! https://forms.gle/5QxJBCZx3E3YMpPj7