Bli sponsor – företag

Företag

Fodersponsor: skänk månadsvis/årsvis en summa för exempelvis foder till en djurart och får i gengäld sin logga på sponsorsidan, startsidan, i ett inlägg både på vår facebooksida och i våra nyheter på hemsidan, samt på djurets box vilket alla våra besökare kommer se!

Svinnsponsor: Matbutiker och liknande verksamheter kan skänka överblivna grönsaker/frukter/förbrukningsvaror eller annat som verksamheten har användning av. Som tack får ni ett tackinlägg på vår facebooksida, hemsida och vid frekvent sponsring även er logga på hemsidan.

Eventsponsor: Företaget skänker gåvor som vi kan använda som priser vid lotterier/fiskdamm/chokladhjul eller andra evenemang. Ni får reklam i form av bland annat er logga och länk i evenemang, på vår hemsida samt under själva evenemanget väl synligt.

Förmånssponsor: Företaget ger verksamheten rabatterat pris eller förmånliga erbjudanden inom verksamhet som är intressant för gården (t.ex. foder, el, verktyg, fröer). I utbyte får ni inlägg på vår facebooksida, hemsida och vid större samarbeten även er logga på hemsidan.

Företagsfadder: Företaget stödjer 4H-gården som helhet. Ert fadderbidrag går då till barn- och ungdomsverksamheten på gården. För 2 000 kronor per år exklusive moms får ni ett diplom, er företagslogga i färgtryck på gårdens faddertavla samt er logga (med länk till er hemsida) på gårdens hemsida.

Vi är även öppna för andra typer av samarbeten. Är du eller ditt företag intresserade av att vara med som sponsorer hos oss? Skriv ett mail till oss!