HALLOWEEN 2020 INSTÄLLT!

Det är med stor sorg vi måste meddela att Halloween på Björkö 4H-gård är inställd på grund av Covid-19 och de nya direktiv som kom idag från Folkhälsomyndigheten (https://www.folkhalsomyndigheten.se/…/beslut-om-skarpta-al…/).

Det innebär att allt vi köpt till evenemanget för många tusenlappar inte kommer kunna användas och är i sig en väldigt ledsam del i en redan ansträngd ekonomi för föreningen. Det är ju också så att just evenemang är en otroligt viktig inkomstkälla för gården då allt arbete sker ideellt och vi är beroende av intäkter från er besökare för att få verksamheten att gå runt. Djuren och driften kostar ju året runt oavsett pandemi eller ej.

🍀🍀Därför ber vi er som hade tänkt komma på vårt Halloweenfirande att skänka en valfri slant till oss via swish: 123 377 15 65.🍀🍀

Om du inte kan skänka några pengar så blir vi väldigt glada även för hjälp att sprida ordet om vår verksamhet med djuren för barn och ungdomar till fler människor. Kanske tipsa grannbarnets föräldrar om att bli smådjursskötare hos oss, bli volontär själv eller boka in ett studiebesök/familjedag för kollegorna? Tack för all hjälp vi kan få!