Johanna Axelsson

Gårdsföreståndare

Jag är en obotlig djurfantast som brinner för allt som har med djur, natur och hälsa att göra. Att få lära ut om dessa ämnen är bland det roligaste jag vet! Jag har varit anställd på Björkö 4H sedan april 2020 och ni får hänga med mig om ni kommer på studiebesök, deltar på någon av våra läger eller går en djurkurs hos oss.

När jag inte är på gården spenderar jag mycket tid ute i skog och mark (och på vatten) med mina två hundar eller umgås med islandshästar. En del tid spenderas även i danssalen eller på yogamattan.

Det bästa med att jobba på Björkö 4H är såklart att få hänga med alla härliga djur, men också att vara omgiven av så många engagerade eldsjälar som aldrig är sena med att räcka ut en hjälpande hand när man behöver den. Det är verkligen guld värt och jag är så tacksam över att få vara en del av den gemenskapen. Kom gärna fram och prata om ni besöker gården, jag svarar gladeligen på alla era frågor och funderingar!