Studiedagsläger

Studiedag 27/1
Studiedag 14/5
Studiedag 20/5

Ovanstående datum är satta utifrån när skolor i närheten av gården har studiedagar. Om ditt barn har studiedag en annan dag och önskar ett studiedagsläger vid det tillfället, hör av dig till oss så ska vi se vad som går att göra.

Dagläger för dig från 7 år och uppåt. Som deltagare kommer du under förmiddagen hjälpa till med de vanliga arbetsuppgifterna som finns på en mindre bondgård – t ex mata gårdens djur, mocka, packa mat och pyssla om djuren. Efter lunch kommer vi ha någon form av temaaktivitet utifrån 4H:s vanliga verksamhet t ex utflykt i skogsbacken bakom gården, lära oss mer om de olika djuren, pyssel med djur- och naturtema, odling, spel och lekar mm. 

I lägerpriset ingår frukost samt ett mellanmål på eftermiddagen. Det går bra att ta med både lunch som äts kall och ska värmas. Det finns kylskåp och micro på gården.

Lägret äger rum måndag-onsdag mellan kl 8:30-15:30.

För att kunna delta på lägret måste du vara medlem i 4H. Har du inte hunnit bli medlem ännu löser du det här: https://www.4h.se/bli-medlem/

Avvakta med att betala in lägeravgiften tills dess att du fått din lägerplats bekräftat. Använd gärna föreningens Plusgirokonto 49 55 65-4 (Linköpingskretsen av 4H) eller Swish 123 377 15 65. Ange barnets namn och vilken lovvecka du anmält till på inbetalningen.

Skulle lägret behöva ställas in får du tillbaka deltagaravgiften. Vid sjukdom återbetalas halva kursavgiften mot uppvisande av läkarintyg.

Lägeravgift á 1 dag: 300 kr
Då antalet platser är begränsat är det först till kvarn som gäller.

OBS! Då restriktioner gällande Covid-19 rekommenderar endast åtta personer vid sammankomster tar vi till kursomgång 1 endast emot max sex stycken kursdeltagare. Detta kan komma att ändras.

Anmälan sker här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *