Villkor & betalning

Avanmälan

Om en deltagare på grund av kortvarig sjukdom eller liknande missar ett eller flera kurstillfällen kan vi tyvärr inte erbjuda att detta tillfälle tas igen.

Vid avbokning av kursen får du alla pengar tillbaka om det sker senast två veckor innan kursstart. Om det sker senare har vi tyvärr inte möjlighet att betala tillbaka pengarna. Vid uppvisande av läkarintyg återfås 50% av kursavgiften oavsett när det avbokas. Skulle kursen behöva ställas in får du tillbaka deltagaravgiften.

Observera att medlemsavgiften inte betalas tillbaka.

Betalning

Efter anmälan kommer ni få ett mejl om bekräftelse av plats samt betalningsinformation. Först när kursavgiften är betald är er plats på kursen bekräftad. Vänligen avvakta med betalning tills ni vet att det finns plats kvar på aktiviteten ni är intresserade av.

All betalning sker till föreningens Bankgiro 5546-1891 (Linköpingskretsen av 4H) eller Swish 123 377 15 65.