Styrelsen behöver dig!

Vill du vara med och driva vår fantastiska gård framåt nästa år? Då vi väntar avgångar i styrelsen inför verksamhetsår 2021 hoppas vi på nya förmågor som vill fortsätta arbeta framåt för gårdens bästa tillsammans med de delar av styrelsen som är kvar från tidigare år.

Arbetet i styrelsen har flera fördelar; att få arbetslivserfarenhet, att kompetensutveckla sig och att få arbeta med sånt man tycker är roligt och givande. Det är den rådande styrelsen som planerar gårdens framtid och bestämmer riktlinjer.

Uppdraget kommer pågå under 1 eller 2 år, beroende på ditt önskemål. Du kan förvänta dig att arbeta ca 1-3 timmar i veckan samt månatliga styrelsemöten utöver detta. I nuläget sker våra styrelsemöten digitalt.

För att anmäla ditt intresse, kontakta vår valberedning Göran Larsson (basklarinett67@gmail.com) och Maria Nilsson (Maria3nilsson@gmail.com) innan den 1/2. Välkommen med din ansökan!