Lär känna 4H

Lär känna Björkö 4H i samarbete med Adolfsnäs Handelsbod!

Under hela februari kommer vi ha en tipspromenad med 4H-tema i skogen. Tipspromenaden är ett sätt att få gnugga tankenötterna kring hur vår verksamhet är uppbyggd samt information om djuren som bor hos oss. Det finns både vuxenfrågor samt barnfrågor.

Passa på att göra en kul utomhusaktivitet ihop med familjen samtidigt som du är med och tävlar om finfina priser från Adolfsnäs Handelsbod i Ljungsbro. Priserna kommer vara presentkort till 2 vuxna samt presenter till 2 barn. Adolfsnäs är en mysig butik som säljer både snittblommor, krukväxter närproducerade livsmedel, ekologiskt te, presenter och inredning med mera.
Du kan läsa mer om dom här eller så passar du på att ge dom ett besök på väg till eller från Björkö 4H!

Tipspromenaden är mestadels rullstols- /barnvagnsvänlig, det är lite terräng men backen i början är värst. Promenaden tar cirka 20 min.
Tipspromenaden finns tillgänglig på gården mellan 1/2 och 28/2.Vinnare utses efter sista dagen och meddelas via vår facebook-sida och mail.

Priserna lottas ut mellan ALLA som skickat in via formuläret eller tipslappen, oavsett resultat.

För att vara med och tävla om priserna behöver du följa dessa steg:

1. Betala 50 kr/familj (eller mer i frivillig gåva) kontant i kiosken/ till personal eller via swish: 123 377 15 65.

2. Använd det digitala formuläret (https://forms.gle/AafhfEbPaoHG7Rwa7)
eller hämta en tipslapp vid ingången till stallet för att kunna registrera ditt resultat och delta i tävlingen.

3. Följ skyltarna, vita vimplar och/ eller de röda stenarna för att hitta de olika stationerna. Det kan vara bra att ha en app för att scanna qr-koder redo.4. Du som lägger upp bilder/filmer på instagram och taggar inlägget med #lärkänna4h och@bjorko4h får ytterligare en lott i lotteriet – och med andra ord ännu större chans att vinna!Välkommen!