Kortare dagsläger för barn som har behov av extra anpassningar

Detta läger riktar sig till barn och unga med någon form av funktionsnedsättning. Till skillnad från våra ordinarie läger så pågår detta läger endast en eftermiddag och med ett mindre antal deltagare (max 5 barn). Med på lägret är två stycken vuxna ledare, varav en arbetar som specialpedagog. Föräldrar eller assistenter är varmt välkomna att delta på lägret utan extra kostnad.

Under en lördagseftermiddag bekantar vi oss med gårdens djur i lugn takt. Vi hjälps åt att mata och städa i hagar, samtidigt som vi lär oss om djurens sätt att prata med oss och vad ett djur behöver för att må bra. Livet på en bondgård kan vara ganska tungt, så ladda ordentligt med mat innan du kommer. När energin tryter slår vi oss ner och äter lite mellis (ingår i priset). Mejla eventuella allergier till bjorko@4h.se.

För att göra dagen så bra som möjligt så får ni gärna kontakta oss på bjorko@4h.se gällande vad just ditt barn har för bakgrund och vilket behov av stöd hen har, samt vad hen tycker är roligt att göra. Vi anpassar oss så gott det går efter deltagarnas önskningar.

Ålder: 7 år och uppåt
Kostnad: 300 kr + medlemsavgift
Kurstillfälle: Lördagen 11/12 kl. 13:00-16:00

Anmäl dig här!

Vänligen läs igenom avbokningsregler under ”Villkor och betalning”.