Höstlovsläger

Välkomna att spendera höstlovet på Björkö 4H-gård! Under fyra dagar kommer vi lära oss hur man tar hand om gårdens djur (kaniner, ankor, får, getter, hästar, kor, grisar och katter), åka på utflykt med traktor och vagn och laga mat utomhus. Vi kommer även öva på samarbete genom olika lekar, hur man umgås med djur på ett respektfullt sätt och lära oss mer om de fyra H:na – Huvud, Hjärta, Hand och Hälsa.

Förmiddagsmellis ingår i priset. Vänligen meddela eventuella allergier eller specialkost till bjorko@4h.se. Egen lunch medtages. Vi kommer spendera större delen av tiden utomhus så se till att ha med er kläder och skor efter väder och gärna lite extrakläder ifall barnet blir blöt.

Under våra läger har vi tyvärr inte resurser att erbjuda individuell handledning till barn med behov av extra stöd, men förälder eller liknande är välkommen att delta på lägret om så önskas för att barnet ändå ska kunna delta. Då vi befinner oss i en gårdsmiljö är det av säkerhetsskäl mycket viktigt att ditt barn fungerar i grupp med andra barn och kan ta till sig av instruktioner. Kontakta oss på mejl eller telefon om du har frågor gällande detta.

Ålder: Från 7 år och uppåt
Kostnad: 1600 kr + medlemsavgift
Datum: måndag 1/11 till torsdag 4/11 (fyra dagar)
Tid: 9:00-15:00

Anmäl dig här!

Vänligen läs igenom avbokningsregler under ”Villkor och betalning”.