Sponsorer

Då Björkö 4H är en ideell förening behöver vi få in pengar från lite olika håll. Bidrag från kommunen är en viktig inkomstkälla, likaså inkomster från våra evenemang. Sponsorer hos oss kan verka på många olika sätt, här är ett par förslag på samarbeten;

Företag

Fodersponsor: skänk månadsvis/årsvis en summa för exempelvis foder till en djurart och får i gengäld sin logga på sponsorsidan, startsidan, i ett inlägg både på vår facebooksida och i våra nyheter på hemsidan, samt på djurets box vilket alla våra besökare kommer se!

Svinnsponsor: Matbutiker och liknande verksamheter kan skänka överblivna grönsaker/frukter/förbrukningsvaror eller annat som verksamheten har användning av. Som tack får ni ett tackinlägg på vår facebooksida, hemsida och vid frekvent sponsring även er logga på hemsidan.

Eventsponsor: Företaget skänker gåvor som vi kan använda som priser vid lotterier/fiskdamm/chokladhjul eller andra evenemang. Ni får reklam i form av bland annat er logga och länk i evenemang, på vår hemsida samt under själva evenemanget väl synligt.

Förmånssponsor: Företaget ger verksamheten rabatterat pris eller förmånliga erbjudanden inom verksamhet som är intressant för gården (t.ex. foder, el, verktyg, fröer). I utbyte får ni inlägg på vår facebooksida, hemsida och vid större samarbeten även er logga på hemsidan.

Företagsfadder: Företaget stödjer 4H-gården som helhet. Ert fadderbidrag går då till barn- och ungdomsverksamheten på gården. För 2 000 kronor per år exklusive moms får ni ett diplom, er företagslogga i färgtryck på gårdens faddertavla samt er logga (med länk till er hemsida) på gårdens hemsida.

Privatperson

  • Bli månadsgivare – skänk valfri summa till föreningen via swish: 123 377 15 65.
  • Bli djurfadder – precis som på WWF – skänk 100/200/300 kr i månaden, få ett diplom. Till skillnad från andra kan du här också hälsa på ditt fadderdjur! Skicka ett mail till oss om du vill blidjurfadder.
  • Bli stödmedlem – genom att bli medlem kan vi visa för kommunen och andra uppdragsgivare att det finns många medlemmar som är intresserade av att gården finns kvar. Det kostar 250:-/år, och du kan läsa mer om det här.

Vi är även öppna för andra typer av samarbeten. Är du eller ditt företag intresserade av att vara med som sponsorer hos oss? Skriv ett mail till oss!